众所周知,酒酿鸡蛋具有很好的丰胸效果丰胸产品。粉嫩公主酒酿蛋刘燕经过长达数年潜心研究,在古方基础上,精选上等材料丰胸粉嫩公主酒酿蛋,比如珍珠糯米、土鸡蛋、甜酒酿、野葛根粉等,能够百分百保证天然食材提取丰胸产品排行榜,不添加任何的物质,100%,纯植物提取的美胸品牌,让女性们能够放心饮用丰胸产品酒酿蛋。

ZEN YOGA


   Zenyoga je suvremeni sustav koji objedinjuje drevnu tradiciju indijske yoge i praktična načela kineskog budizma (kin.chan = jap. zen). To je duhovna disciplina koja podrazumijeva cjelovit pristup čovjeku postupnim načinom- uravnotežujući tijelo, preko daha do uma, dovodeći ih u prirodan i jedinstven sklad.
   Harmonizirajući tijelo osviještenim kretanjem i mirovanjem i usklađenim disanjem, zenyoga se koristi nizom stavova i položaja u svom statičnom ili dinamičnom  obliku. Upotrebljava elemente hatha yoge, daoyin vježbe, vježbe disanja, masažu i dijagnostiku u svrhu primjene korektivnih i terapeutskih vježbi, i sjedeću meditaciju (zazen).
   Dovođenje tijela u red kroz zenyogu, pored vježbanja, čime na efikasan način uspostavljamo tjelesnu ravnotežu, znači i unošenje reda u način života. Yogom ne želimo proizvesti samo uravnoteženo tijelo, već uravnoteženu osobu, zato kažemo da zenyoga njeguje cjelovit pristup čovjeku. Zenyoga djeluje na područja tijela, daha i uma nastojeći ih dovesti u uravnoteženo stanje, polazeći progresijom od grubljeg prema finijem, od vanjskog ka unutarnjem..od tijela ka umu.
   Tjelesni sklad ostvaruje se usklađivanjem kvaliteta: izdržljivoti, gipkosti, snage, ravnoteže, skladnim cirkuliranjem energije tijelom. Razvoj tih kvaliteta se u zenyogi postiže zadržavanjem položaja što dubinski djeluje na unutarnje organe, energetskim vježbama, koje obnavljaju skladan protok energije i ritmičkim ponavljanjem pokreta koje uz pravilno disanje razvijaju svjesnost o tijelu. 
   Ljudska tijela su različita, ona se mijenjaju iz trena u tren, od treninga do treninga tako da se ne može govoriti o univerzalnom skladu, već o individualnom, odnosno o razvoju određenog stupnja ravnoteže s obzirom na zadane uvjete. Treninzi zenyoge, najčešće nisu individualni (ali pristup može biti individualiziran) i pružaju optimalne mogućnosti za harmonično usklađivanje svih kvaliteta. Vrlo je važno razviti svjesnost o tijelu, o njegovoj dinamičnoj kvaliteti, o prisutnoj tjelesnoj neravnoteži, te poznavati metode razvoja tjelesnih kvaliteta.
   Tjelesni sklad se, osim navedenog, postiže balansiranom prehranom, odmjerenim  aktivnostima i odmorom, ali tjelesna ravnoteža prvenstveno ovisi o stanju uma. Preko tijela  dovodimo  um u red. Usredotočenim vježbanjem usmjerivanje pozornosti na tijelo početak je “okretanja svjetla unutra”, prema sebi. Ako tome pridodamo i održavanje sklada s okolinom što je u vezi s usvajanjem načela nepovrijeđivanja i zauzimanje ispravnih gledišta, onda vježbanje yoge shvaćeno na takav način nosi u sebi potencijal promjene na širem životnom planu.

Više o zenyogi možete doznati na stranicama: www.zenyoga.hr