众所周知,酒酿鸡蛋具有很好的丰胸效果丰胸产品。粉嫩公主酒酿蛋刘燕经过长达数年潜心研究,在古方基础上,精选上等材料丰胸粉嫩公主酒酿蛋,比如珍珠糯米、土鸡蛋、甜酒酿、野葛根粉等,能够百分百保证天然食材提取丰胸产品排行榜,不添加任何的物质,100%,纯植物提取的美胸品牌,让女性们能够放心饮用丰胸产品酒酿蛋。

VODITELJI, INSTRUKTORI, UČITELJI

   Na ovim stranicama predstaviti ćemo članove Centra SHIN, koji su zaduženi za poduku u redovitim aktivnostima i u izvanrednim projektima. Edukacija ovih osoba odvija se permanentno i dvojako, koristeći  se unutarnjim i vanjskim izvorima. To znači da su sve kvalifikacije ovdje navedene zapravo internog tipa, pa se tako i one iz vanjskih izvora uklapaju u kontekst funkcioniranja Centra SHIN.


   Tako se na primjer različite kvalifikacije iz drugih škola kempa/karate-a ili sličnih borilačkih vještina i yoge uvažavaju jer one su osobna postignuća pojedinaca, ali za podučavanje u okviru Centra potrebno je zadovoljiti stanovite dodatne kriterije. S dodatnim iskustvom u vođenju treninga i pod paskom naših mentora stiču se i interne kvalifikacije u okviru Centra SHIN.


   O internim kvalifikacijama odlučuje Predsjedništvo Centra, prošireno voditeljima sekcija. Razlikujemo operabilne rangove voditelja, instruktora i učitelja, dok su rang i titula majstora počasni. Voditelj je najniži rang, a podrazumijeva položen test iz anatomije i fiziologije (za sve sekcije), adekvatni teoretski test (ovisno o sekciji), te iskustvo od najmanje tri godine prakse. Instruktori su slijedeći na ljestvici rangova i oni nakon polaganja voditeljskih zahtijeva , te iskustva od najmanje pet godina prakse pristupaju testu za isntruktore. Dok voditelj povremeno asistira, instruktor može preuzeti vođenje cijele sekcije, ali rad i jedne i druge skupine mora biti pod mentorstvom određenog učitelja. Učitelji su osobe koje imaju najmanje sedam godina iskustva, te položen učiteljski test. Majstor je počasna titula, premda i ona označava postignuće, dodjeljuje se osobi koja svoju praksu "živi" i aktivnim djelovanjem doprinosi razvoju pojedine metode.


Na stranicama koje slijede iz ovog izbornka možete pronaći informacije o našim voditeljima, instruktorima i učiteljima, njihove biografije i kvalifikacije.