众所周知,酒酿鸡蛋具有很好的丰胸效果丰胸产品。粉嫩公主酒酿蛋刘燕经过长达数年潜心研究,在古方基础上,精选上等材料丰胸粉嫩公主酒酿蛋,比如珍珠糯米、土鸡蛋、甜酒酿、野葛根粉等,能够百分百保证天然食材提取丰胸产品排行榜,不添加任何的物质,100%,纯植物提取的美胸品牌,让女性们能够放心饮用丰胸产品酒酿蛋。

SNAGA I KEMPO 


   Kempo praksa koristi mnoge mišiće pa je općenito vježbanje snage, a posebice ono pod opterećenjem individualno za svaku osobu i u odnosu na njene «nedostatke». Međutim principijelno postoje vježbe snage koje su više u skladu sa posebnostima Kempo pokreta. Bitno je biti svjestan mišićnih procesa i aktivnosti koje se odvijaju pri izvođenju Kempo tehnika, zatim odrediti svoj mišićni tjelesni status, odabrati vježbe za regulaciju stanja i vježbati. Tako na primjer, izvođenje udaraca rukom, tsuki waza po mišićnoj aktivnosti je u mnogome slično vježbi sa utezima zvanoj "bench press". Međutim ova vježba ne razvija u potpunosti mišić latissimus dorsi (mišić koji pružaja otpor u povlačenju prema tijelu), a koji je izuzetno bitan za izvođenje tsukia, pa za razvoj ručnih udaraca treba uključiti i vježbu poput «paralelnog veslanja». Analizom ovog pokreta i mišićnih aktivnosti vezanih uz njega, također možemo zaključiti da izvođenje sklekova u dobroj mjeri aktivira obje grupe mišića koje su neophodne za razvoj snažnog tsuki waza. Jedina razlika je u razini preopterećenja koja se kod utega može mjenjati i povećavati dok je kod sklekova limit naša vlastita težina. Ovim slijedom valja proširiti analizu na druge tehnike poput udaraca nogama gdje za izvođenje mae geri tehnike trebamo intentivirati uporabu abduktora kuka i kvadricepsa ili blokova koji opet aktiviraju druge mišiće i tako dalje.  Osim posebnosti koje zahtijeva pokret, valja spomenuti i dvije točake koje se tiču drugog tipa posebnosti i kojima treba posvetiti pažnju kada se kreira trening snage koristan za praksu ovakvog tipa borilačkih vještina.

Setsubi chikara renshu
 
  Prvenstveno valja imati na umu da se većina Kempo treninga odvija “iz Hare”, što zapravo sa aspekta mišićne kineziologije znači “iz struka”. Ovo znači da će ojačavanje centralnih mišića, mišića struka u svrhu optimalnijeg izvođenja Kempo tehnika zahtijevati posebne vježbe. Na drugom mjestu, ukoliko vježbate s utezima, ali i općenito kod vježbi snage, neke vježbe su obavezne i iz terapeutskih razloga.  One služe da bi spriječile ozljede i sindrome prekomjerne uporabe. Ljudi koji rade puno bench press-ova ili sklekova često imaju bol u ramenima. Ovaj bol je znan pod različitim imenima ali se naj češće koristi naziv istegnuće rotatora zgloba, to jest rameni bursitis. Ono se javlja  stoga jer akcija poput sklekova razvija snažne ramene ekstenzore bez da razvijaju mišiće rotatore zgloba koji su važni mišići za učvršćivanje (stabiliziranje) zgloba ramena. U nesrazmijeru između razvoja ove dvije grupe mišića, slabiji rotator zakazuje i rameni zglob biva iritiran. Najbolji način da se ovo prevenira je jednostavno ojačati rotatore zgloba. Ovakvih primjer dakako ima još.
   Također valja zapamtiti da veće opterećenje uz manji broj ponavljanja, razvija statičnu mišićnu snagu i vrši prirast mišićne mase. S druge strane manje opterećenje uz veći broj ponavljanja vrši «definiranje» mišićja, poboljšava eksplozivnosti kondiciono je svrsishodnije. Adekvatno tome spori sklek sa "izdržajem" će više djelovati na razvoj snage nego brzi sklek. Nadalje, ukoliko vježbate s utezima, prvenstveno treba imati na umu da vježbate snagu kao dopunu vašem Kempo treningu. Naj optimalnije opterećenje za Kempoku, uzimajući u obzir koncept ponavljanja, serije i propterećenja,  može se postići izvodeći tri serije između 8 i 12 ponavljanja. No valja izvesti jedno ponavljanje manje no što je stvarni maksimum, dakle ne radi se do "otklona" i ova kombinacija će općenito dati najbolje rezultate za praktičare tradicionalnog  Kempo Karatea.
      Za kraj valja reći da je trening snage bitan za gotovo svaku tjelesnu aktivnost pa tako i za Kempo Karate. No trening s opterećenjem nije nužan stoga što Kempo trening razvija i koristi većinu mišića u tijelu, a snaga se prirodno razvija kako se razvija i Kime (kontrakcija pri izvedbi tehnika). Dapače ispravna Kempo tehnika u kombinaciji sa ispravnim disanjem osnažuju i unutarnja tjelesne mišiće, bliže organima, tako da je tijelo još snažnije «iznutra». Trening utezima se općenito radi po principu izolacije mišića, u manjoj ili većoj mjeri, što ukoliko se ispravno ne regulira odstupa od koncepta potpunog tjelesnog kimea gdje su svi mišići jedinstveni i sinkronizirani u akciji. Nadalje, trening utezima bez adekvatnog istezanja i relaksacije drastično će smanjiti brzinu pokreta a time i probojnost udaračkih tehika. Međutim, s druge strane, trening utezima i opterećenjima može drastično pomoći performansama Kempoke i relativno brzo nivelirati nedostatke po pitanju snage.  Stoga, ako ga se koristiti uz Kempo praksu valja ga koristiti mudro imajući sve gore navedene aspekte na umu. Kempoka točno mora znati što želi postići, sukladno tome napraviti program kojega će se pridržavati, uvijek imajući na umu što je pravi cilj takvog vježbanja. 

CHUSHINKAN KEMPO CHIKARA RENSHU

Zidna makiwara
 
   U našoj praksi za starije studente koristimo dodatnu vrstu treninga koja koristi različitu dodatnu opremu (Setsubi) i koji prvenstveno služi razvoju snage. Ovom načinu vježbanja student može pristupiti tek kada su putenje tehnika definirane i usklađene sa ispravnom mišićnom kontrakcijom i tjelesnom staturom,
   Radi se o sustavu koji počiva na tipu vježbanja koji je Nagaboshi Sensei podučavao u okviru Mushindo Ryu  tradicije.Upražnjavajući ovaj tip treninga, u Chushinkanu je s vremenom modificiran tako da je praktičniji suvremenim studentima te usklađeniji sa suvremenim medicinskim i kineziološkim stajalištima. Ovako korigiran u redoslijedu i tipu vježbi i općenito tipu tehnika, istodobno daje bolje rezultate i manje interferira u regularne treninge.
   Dakle, radi se o specifičnom načinu vježbanja sa opterećenjima i drugom opremom različitog tipa. Od dodatne opreme koriste se vezivni utezi, slobodni utezi, vježbe otporom vlastitog tijela, te oprema poput makiware ("daske za udaranje") i teške vreće (sunabukuro). Ovakav tip treninga se modernom terminologijom može nazvti «kružnim» treningom sa opterećenjima, koji radi po jednoj «srednjoj» linji osnaživanja. Naime vježbe snage pod opterećenjem s utezima ili sličnim spravama, se smjenjuju sa izvođenjem tehnika pod opterećenim laganim vezivnim utezima, uz korištenje  teške vreće i makiware. Premda pogoduje razvoju statične snage, to jest razvoju mišićne mase, ovakav trening također pogoduje razvoju eksplozivne snage, pa samim tim i opće izdržljivosti organzma, to jest razvoju kardio-vaskularnog kapaciteta vježbača..

Na stranicama za članove nalazi se tekst: "CHUSHINKAN: SETSUBI CHIKARA RENSHU" s detaljnim opisom.