PROJEKTI

Na ovim stranicama ćemo vam predstavljati naše projekte, to jest programe izvanrednih aktivnosti kjoima Centar SHIN, kao udruga civilnog društva želi doprinjeti svom sociološkom okruženju i metode koje proučavamo staviti u konkretan uporabni kontekst.

PROJEKT : YOGA I GLAZBENICI ; YOGA I GLAZBA

Predavanje - Arena Internacional

Radionica - OGŠ S.Zlatić Poreč

Predstavljamo naš aktualni projekt pod nazivom: "Yoga i glazbenici ; yoga i glazba".

Projekt je nakon dvije godine istraživačkog rada i razvoja, te  godinu dana razvijanja iz njega izvedenih korektivnih i terapeutskih praksi, u potpunosti zaživio i manifestira se na dva načina.

  Na prvom mjestu održavamo informativna predavanja o problematici profesionalnih deformacija i oboljenja kod  glazbenika, te  predstavljamo naš projekt kao terapeutski odgovor na ovu problematiku, dodatno proširen uputama za podizanje koncentracije, općenitu mišićnu i mentalnu relaksaciju, nošenje sa stresom i tremom te općenito savjetima za bolju glazbenu izvedbu. Na drugom mjestu su konkretne radionice, seminarskog tipa, na kojima polaznike u pr

Yoga i glazba - plakat
aksi educiramo za usvajanje i praksu konkretnih terapeutskih, korektivnih i preventivnih, te razvojnih vježbi.

   Održali smo nekoliko predavanja i radionica u glazbenim školama u Istri, te na glazbenim seminarima, a u pripremi je i knjiga koja će u formi priručnika glazbenike moći uputiti na samostalni rad.

Na stranicama koje slijede predstavljen je opsežan nacrt projekta.