众所周知,酒酿鸡蛋具有很好的丰胸效果丰胸产品。粉嫩公主酒酿蛋刘燕经过长达数年潜心研究,在古方基础上,精选上等材料丰胸粉嫩公主酒酿蛋,比如珍珠糯米、土鸡蛋、甜酒酿、野葛根粉等,能够百分百保证天然食材提取丰胸产品排行榜,不添加任何的物质,100%,纯植物提取的美胸品牌,让女性们能够放心饮用丰胸产品酒酿蛋。

Daniela Vukelja- Ela

Ela Vukelja

   Daniela, Ela Vukelja, rođena je 1960. g. u Puli. Dio svog djetinjstva i mladenaštva provela je u Splitu. Kad bismo točno znali što nas određuje već u djetinjstvu onda bi zasigurno mogli tvrditi kako je činjenica  da je kao najmlađa vježbačica u judo klubu «Split» bila važna za osobni razvoj. Ozračje koje je prethodilo treninzima, tišina u sjedenju u za položaju, dodir tatamija, šuštanje kimona i kodeks borilaštva s dahom Istoka, zasigurno su ostavili trag za kojim se moralo poći…
   Ranih osamdesetih u Zagrebu počinje vježbati yogu, sama u studentskoj sobi uz prva izdanja na našem jeziku Jasmine Puljo i prijevode Andrea Van Lysebeth. 
  Godine 1983. pronalazi mjesto i grupu u Martićevoj ulici u Zagrebu gdje uz poduku tada mladog Tina Pavlina (danas uvaženi Swami) započinje vježbati kinesku yogu. U periodu do preseljenja iz Zagreba u Pulu uči kinesku yogu od Žarka Andričevića, Mire Peunik, a u Puli od 1985. nastavlja vježbati u skupini ljudi iz Mushindo asocijacije kod senseia Darka Grakalića i Damira Dade Vukelja.  Vrlo skromno i stidljivo ulazi u svijet kempa, tradicionalne borilačke vještine, fascinirana čistim i preciznim pokretima, ljepotom kata i tradicijom koja se temelji na budističkoj meditaciji. Posebno je zahvalna što je od 1993. na dalje spletom okolnosti imala mogućnost dobivati individualnu poduku kempa od svog životnog suputnika i učitelja Dade. S njim i nekolicinom entuzijasta 1998. je među osnivačima udruge «Shin», Centra borilačko terapeutskih vještina, gdje je u prvoj generaciji vježbača doprinosila organizaciji Centra i pronalaženju vlastitog prostora za vježbanje u bivšoj vojarni K.Rojc u Puli. 2001. stiče rang sempaia, a nedugo nakon toga uzmiče pred mlađim kempokama procjenjujući da je na tom području dosegla osobni vrhunac. U međuvremenu započinje podučavati yogu u pulskoj yoga sekciji Centra Shin i u njegovoj rovinjskoj podružnici.
   Godine 1999. obnavlja kontakte s učiteljem i utemeljiteljem, članovima i prijateljima iz Budističke zajednice Dharmaloka iz Zagreba, Žarkom Andričevićem i Karmen Mihalinec. Sudjeluje na njihovim seminarima yoge i meditacije  na Krku i u Orebiću, 2002. upisuje i pohađa školu za učitelje zen yoge u organizaciji Dharmaloke (650 sati teorije, treninga i meditacijskih povlačenja), te 2004. stiče diplomu učiteljice zen yoge. Dvije naredne školske godine osim vođenja redovnih treninga u Shinu, bavi se skupinom djece s posebnim potrebama, u dobi od 14-17 godina podučava ih yogu, kao socijalni pedagog- rehabilitator profesionalno zaintrigirana dometima ove discipline na tu specifičnu populaciju.

 Meditacijsko povlačenje s Shifu Ž.Andričevićem

   Uz učitelja meditacije i buddhadahrme Žarka Andričevića upoznaje se s metodama, pristupima i konceptima chana, zaintrigirana naukom i nadahnuta meditacijskom praksom koju ta budistička, mahayanska škola posebno naglašava. Od 2000. godine sudjelovala je na dvadesetak trodnevnih, sedmodnevnih povlačenja u njihovoj organizaciji u Hrvatskoj. 2003.sudionik je sedmodnevnog povlačenja u Njemačkoj koji su vodila sva četiri europska učitelja chan tradicije, nasljednika u Dharmi. Tim slijedom upoznaje i znamenitog kineskog učitelja, duhovnog savjetnika zagrebačke Dharmaloke, Shifua Sheng Yena, te u dva navrata sudjeluje na njegovim desetodnevnim povlačenjima u New Yorku u organizaciji Dharma Druma, američke podružnice velike Shifuove taiwanske organizacije. U New Yorku 2006. preuzela je zavjete i pravila bodhisattve na ceremoniji koja se tada posljednji put na Zapadu upriličila u nazočnosti Sheng Yena.
   U grupi zapadnih Shifuovih učenika iz SAD, Meksika, Švicarske s učiteljem Andričevićem i članovima Budističkog centra iz Zagreba 2008. poduzima studijsko putovanje na Taiwan, gdje između ostalog sudjeluje u petodnevnom povlačenju i upoznaje se s tradicionalnim pristupom hua tou, chan metodom meditacije, te velikom Shifuovom misijom promicanja humanističkog budizma.

Ela - "riba"

   Aktualno mentorica je polaznicima zen yoga škole koji vježbaju u Centru Shin, podučava na seminarima u Orebiću i Krku, na redovitim treninzima u Shinu vodi dvije skupine vježbača zen yoge. Kao starija praktičarka okuplja skupinu koja se bavi chan meditacijom, te u svrhu produbljenja prakse i iskustva organizira dolaske učitelja Andričevića u Pulu radi održavanja tečajeva meditacije, jednodnevnih povlačenja i javnih predavanja.
   Životnu zadaću  i nadahnuće vidi u ispunjavanju  bodhisattva zavjeta produbljivanjem vlastite prakse i širenjem razumijevanja Buddhadharme. Svojim skromnom doprinosom u podučavanju nastoji pomagati osjetilnim bićima  u suočavanjima s mnogobrojnim životnim izazovima.