众所周知,酒酿鸡蛋具有很好的丰胸效果丰胸产品。粉嫩公主酒酿蛋刘燕经过长达数年潜心研究,在古方基础上,精选上等材料丰胸粉嫩公主酒酿蛋,比如珍珠糯米、土鸡蛋、甜酒酿、野葛根粉等,能够百分百保证天然食材提取丰胸产品排行榜,不添加任何的物质,100%,纯植物提取的美胸品牌,让女性们能够放心饮用丰胸产品酒酿蛋。

ŠTO JE TO KI? 3. dio

  Stoga da bi u potpunosti shvatili Kempo, moramo posegnuti u naše spiritualne resurse. Tražiti spiritualni Put i duhovno ispunjenje nema nikakve veze sa religijom ili vjerom. S druge strane bilo kakva religijska određenja koja studenti Kempa mogu imati su u redu, sve dok praksa Kempa služi da se iz takvih određanja istakne njihova esencijalna čistoća. A što je to njihova esencijalna čistoća. Je li to Vrhovno biće, Stvoritelj? Ako to jest Bog, a on je kreator svega, sve i svuda prisutan, onda njegovo suptilno otjelotvorenje zasigurno može biti i Ki, sveprisutna i sve prožimajuća energija. U Shingon budizmu, antropomorfni prikaz Univrzuma je vrhovni Buddha Mahavairochana i kaže se da su svi oblici samo produkt njegovih misli. Kako bilo vrhovni princip je katkad filozofski, katkad antropomorfni, katkad gola energija, nazivan različitim imenima, no to je isti entitet, kako god ga zvali. Ovdje nema namjere da se vrši ikakvo obezvrijeđivanje ičijih duhovnih vrijednosti, jer namjera Kempo filozofije nije davati konačna imena i određanja, već kroz praksu iskusiti vrijednost teorija.
   Zapamtimo da je izvor daleko istočnih borilačkih vještina nastao pri ljudskom nastojanju da kondicionira svoje tijelo i disciplinira svoj um ne bi li dosegao duhovno oslobođenje. One nisu nastale kao sredstvo razaranja života ili tlačenja društva, već da bi kod pojedinaca stvorila priliku za traganjem za unutarnjim rastom.Stoga se moramo pogurati preko onoga što smatramo našim limitima, moramo posegnuti za carstvom nepoznatoga. Moramo nastojati biti sućutni, da prihvaćamo I činimo  žrtve za naše bližnje za ljudska bića. Suočimo se hrabro I pošteno sa našim strahovima počnimo dokidati naše ljutnje i strahove, pa ćemo uskoro početi osjećati postojanje Ki-a ili kako god ga vi zvali. I to isključivo kroz ljubav I to duhovnu ljubav za život i stvaranje koja je rođena još na početku vremena i manifestira se u Velikoj Praznini Svemira kojeg smo i mi dio.
   Mi smo djeca zvijezda, a naši roditelji su sile Yina I Yanga koje se ujedinjuju ne bi li stvorile Pet elemenata života. Naša sudba je stoga da se postupno sjedinimo sa duhom naših izvornih “roditelja”, to jest same esence Triju energija to jest Ki-a.Stoga smo dužni sebi samima ali i svojoj djeci da živimo život koji kultivira dobar Ki. Ako ste odabrali Kempo kao Put koji gleda i iznad fizičkih tehnika, onda će te zasigurno i ugledati stvarno značenje termina Budo. Imate odgovornost prema sebi samima, vašem Senseiu, vašem Dojo-u, borilačkom stilu ili školi i svemu što smatrate dragim i vrijednim, imate odgovornost da tragate za istinom.
  Za kraj ovog poglavlja: Valja reći da je ovaj tekst osobno viđenje D.Vukelje Senseia. Ono što je naj važnije je da tekst nema namjeru uvrijediti nikakvo učenje ili grupu ili vjeru. O “istosti” ili “jednosti” svih ovih principa, zasigurno je doprinijelo i njegovo studiranje Shingon budizma kao jedne inkluzivne prakse koja uzgaja široki respekt za sve duhovne manifestacije na ovom svijetu. Stoga je namjera ovim tekstom samo stvorti osnovu za šire razumijevanje i
poštovanje spram različitih tradicija i nastojanja.